Център за отслабване Алиа

Активната дейност на център Алиа започна през 2005 година с почасови занимания в зала, а по късно с откриване на летнни смени в добре подбрана за целта база. Една година по-късно започнахме организирането на зимни смени, които и досега се предлагат само в нашия център.
Надолу

БАЗАТА НА ДЕБЕЛАРИУМ АЛИА

Наш основен стремеж е да осигурим комфорт и уют за нашите гости в хотели, разположени сред красивите планини на България. Така курсът на отслабване се превръща не само в удовлетворяващо, но и в приятно изживяване.

При правилното съчетание на професионално изготвен хранителен и двигателен режим и под ръководството на опитни инструктори резултатите не закъсняват.

След приключване на смяната ще установите, че освен промяната във фигурата си вече сте се освободили от стреса, а кръвната ви картина и артериалното налягане са отново нормални.

ЕКИПЪТ НА АЛИА

Програмата за отслабване е изработена от специалисти с богат опит в областта на спортната медицина, диетологията, диететиката и психологията. Ръководи се от постоянен екип, който работи в Алиа от 10 години.

Да се запознаем!


НЕЛИ ДИМИТРОВА

ръководител

Завършва полувисш медицински институт в София и работи 16 години като медицинска сестра в хирургията на Транспортна болница.

Завършва магистърска степен по “Мениджмънт на социалните дейности” в СУ “Кл. Охридски”.

През 2005 г. основава център за отслабване Алиа.

КАТЯ МИШЕВА

спортен инструктор

Завършила с отличие Национална Спортна Академия.

Изкарала първите курсове за инструктор по аеробика.

Специалист в областта на класически масажи.

АНИ ИЛИЕВА

спортен инструктор

Завършва Национална Спортна Академия ВАСИЛ ЛЕВСКИ в София с магистърска степен кинезитерапевт.

Владее английски език.

Д-Р ЗДРАВКА ИКОНОМОВА

лекар интернист

Завършва Медицинска Академия в София.

Работи 10 години като завеждащ Вътрешен кабинет в Транспортномедицински Институт в София.

Има специалност вътрешни болести.

НЕЛИ РАЗКАЗВА ЗА СЪЗДАВАНЕТО НА ЦЕНТЪР АЛИА

Загубих работата си и няколко години останах в къщи. Грижех се за семейството си. И някак неусетно заседналият живот ми донесе 15 килограма наднормено тегло. С моя нисък ръст това затлъстяване беше почти 30% от предишното ми тегло.

Постепенно осъзнах, че съм дебела. Започнах една диета, после друга. Гладувах и гладувах. И си оставах дебела… Който живее в този ад знае за какво говоря. Трябваше да се справя някак! Жадувах да отслабна.

Пробвах с хапчета, пластири, диетолози, храни за отслабване, гимнастика – всичко! Без резултат. Бях чувала за един дебелариум и реших да го посетя. Изненадата дойде още в началото на престоя ми. УСПЯХ! За пръв път теглото ми спадаше трайно!

Там разбрах, че за да отслабнеш имаш нужда от помощ – като при учене на чужд език. С помощта на хората от дебелариума, опита от собствената ми неволя и медицинското ми образование успях да затвърдя и доразвия ефикасен хранителен и двигателен режим.

Резултатите са налице. Личният успех ме доведе до идеята да създам собствен център.

Помогнах на себе си, a за над 10 години помогнах и на много други като мен. Обадете ми се – мога да помогна и на ВАС!

02/ 946 61 41 или 0888 449 906